Makelaar Utrecht en omgeving

Zoek je een makelaar in Utrecht en omstreken met een professionele en integere aanpak die voor jouw belangen optreedt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit is hoe wij jou op
unieke manier helpen

Wij zijn gericht op mensen, vooral jong werkende stellen en ouderen die kleiner willen wonen.

Mensen die in scheiding liggen kunnen wij OOK uitstekend helpen.

De 4 stappen naar geluk!​
01

Deskundig Advies

02

Persoonlijk contact

01

Deskundig Advies

02

Professioneel

03

Persoonlijk contact

04

Betrokkenheid en aandacht

03

Professioneel en gedreven

04

Betrokkenheid en aandacht

Paul Thijssen

Oprichter

Nieuw!

Bekijk onze laatste woningen

Over ons

Wij zijn een dynamisch en enthousiast makelaarskantoor

Paul Thijssen heeft in 1999 zijn kantoor opgericht en is inmiddels uitgegroeid naar een middelgroot NVM-kantoor waar je persoonlijk wordt geholpen.

Met ons team geven wij je de dienstverlening zoals je deze wenst: betrokkenheid en kundig advies gecombineerd met net dat beetje meer persoonlijke aandacht.

Wij gaan hierbij voor jou voor het optimale resultaat!

Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van jouw woning in Utrecht of omstreken.

DSC03806-min
Beoordelingen

Wat onze klanten vinden

Uiterst deskundige en persoonlijke begeleiding bij zowel verkoop van de oude als aankoop van een nieuwe woning in Utrecht. Er komt nogal wat kijken bij verkoop en aankoop van een woning. Snelle respons op vragen. Lekker informeel klein team dat er in slaagt een zeer professionele begeleiding en ontzorging neer te zetten. Paul, Machteld, Angela zijn kanjers!

Erik Steeghs

27 december 2022

Prettige makelaar en taxateur. Ook in deze steeds moeilijk wordende markt mijn huis snel verkocht. Communicatie verloopt snel en kundig. Aanrader.

Een Funda gebruiker

10 november 2022

Paul en Machteld hebben ons uitstekend begeleid. Het contact was vanaf de start heel fijn. Ze hebben ons goed meegenomen in elke stap en maakten altijd tijd voor ons vrij. Echt een aanrader!

Een Funda gebruiker

21 oktober 2022

We vonden het geweldig om met Paul en zijn team te werken. Iedereen in zijn kantoor is vriendelijk en attent. Communicatie was uitstekend. Enthousiast aan te bevelen aan elke koper in Utrecht en omstreken.

Een Funda gebruiker

1 augustus 2022

"De verkoop van onze woning verliep vlot en naar volle tevredenheid. Paul, Machteld en Angela hebben ons heel kundig en prettig begeleid. Korte lijnen, snelle afstemming, gedegen advies en erg aangenaam in de omgang. Altijd ruimte voor overleg en vragen, ze zetten zich echt voor je in. Van harte aan te bevelen!"

Juli 2022

"Het contact was goed, korte lijnen, snel schakelend. Erg prettig. In de onderhandeling was de makelaar duidelijk met goed resultaat. Deskundigheid bleek nog maar eens tijdens de technische keuring. Die gaf geen verrassing meer."

Juni 2022

"Zeer tevreden! Paul, Machteld en Angela zijn zeer deskundig, nuchter en vriendelijk. Ze denken mee, adviseren gedegen en communiceren vlot. Heel fijn!."

Juni 2022

"Paul and his colleagues are always very friendly and they have helped us with both the sale of our house and the purchase of our new one. Thanks to them we managed to have both processes in line with our expectations and the results have been very exciting: a well sold house and a very beautiful new house in the centre of Utrecht!"

December 2021

0
Gemiddelde beoordeling
0
Deskundigheid
0
Prijs / kwaliteit
0
Lokale marktkennis
0
Service en begeleiding

Jouw nieuwe huis kopen?
Of op zoek naar een nieuwe woning?

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod, en kunnen wij kritisch met je meekijken tijdens jouw zoektocht.

Wij treden op voor de belangen van jou als koper van de woning. Verder kunnen we je tijdens het proces ook adviseren in de keuze voor een notaris, een taxateur, bouwkundig en financieel adviseur.

Dit alles doen wij op basis van no cure no pay!

Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Kantooradres

Mecklenburglaan 2 3581 NW Utrecht

Bel ons

030 - 252 93 70

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur

E-mail ons

info@thijssenmakelaars.nl